LDR 00887naa#a2200217#i#450# 001 EN\\bibl\85504 005 20241226065610.4 011 ## _a1819-4036 100 ## _a20240723b2024####ek#y0engy0150####ca 102 ## _aRU 200 1# _aMODERN MICROBIOLOGICAL APPROACHES TO OBTAINING A STRAIN OF BAKER'S YEAST PROMISING FOR THE CREATION OF ENRICHED FOOD INGREDIENTS _eJournal article 210 1# _aKrasnoyarsk _cKrasnoyarsk State Agrarian University _d2024 215 ## _a7 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aПромышленная микробиология (бактериология). Методы технического применения микробиологии. 663.18 _z 700 #1 _aSokolova _gElena N. 700 #1 _aSerba _gElena M. 700 #1 _aRimareva _gLiubov V. 700 #1 _aFursova _gNatal'ya Aleksandrovna 700 #1 _aVolkova _gGalina S. 856 4# _akgau.editorum.ru _u