LDR 00809naa#a2200193#i#450# 001 EN\\bibl\94023 005 20250323133235.7 011 ## _a1819-4036 100 ## _a20231229b2023####ek#y0engy0150####ca 102 ## _aRU 200 1# _aTHE INFLUENCE OF THE LUPINE FLOUR DOSAGE ON THE QUALITY INDICATORS OF BREAD MADE FROM PREMIUM WHEAT FLOUR _eJournal article 210 1# _aKrasnoyarsk _cKrasnoyarsk State Agrarian University _d2023 215 ## _a12 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aМатематика. 51 _aПищевая промышленность в целом. Производство и консервирование пищевых продуктов. 664 _z 700 #1 _aPechnikova _gYulia Yuryevna 700 #1 _aKandrokov _gRoman Kh. 700 #1 _aBystrov _gDmitriy Igorevich 856 4# _akgau.editorum.ru _u