LDR 00862naa#a2200205#i#450# 001 EN\\bibl\94152 005 20251223111639.2 011 ## _a1819-4036 100 ## _a20221227b2022####ek#y0engy0150####ca 102 ## _aRU 200 1# _aINFLUENCE OF STORAGE AND HEAT TREATMENT PROCESSES OF BLACK GRENADIER ON QUALITY INDICATORS OF RAW FISH AND FINISHED PRODUCT _eJournal article 210 1# _aKrasnoyarsk _cKrasnoyarsk State Agrarian University _d2022 215 ## _a8 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aПищевая промышленность в целом. Производство и консервирование пищевых продуктов. 664 _z 700 #1 _aPivnenko _gTat'yana Nikolaevna 700 #1 _aPozdnyakova _gYuliya Mihaylovna 700 #1 _aEsipenko _gRoman Vladimirovich 700 #1 _aMikheev _gEvgeny Valerevich 856 4# _akgau.editorum.ru _u