LDR 00869naa#a2200217#i#450# 001 EN\\bibl\94229 005 20250330174142.7 011 ## _a1819-4036 100 ## _a20230825b2023####ek#y0engy0150####ca 102 ## _aRU 200 1# _aTECHNOLOGY IMPROVEMENT OF GLAZED VEGETABLE JELLY MARMALADE WITH REDUCED CONTENT OF EASILY DIGESTIBLE CARBOHYDRATES _eJournal article 210 1# _aKrasnoyarsk _cKrasnoyarsk State Agrarian University _d2023 215 ## _a10 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aПищевая промышленность в целом. Производство и консервирование пищевых продуктов. 664 _z 700 #1 _aRudenko _gOksana S. 700 #1 _aKondrat’ev _gNikolay B. 700 #1 _aBegeulov _gMarat Shagabanovich 700 #1 _aOsipov _gMaxim V. 700 #1 _aBuravova _gNina Aleksandrovna 856 4# _akgau.editorum.ru _u