00869naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046102000700087200013600094210006100230215001100291608002700302675016100329700002300490700002900513700003400542700002100576700003300597856002100630EN\\bibl\9422920250330173403.7##a1819-4036##a20230825b2023####ek#y0engy0150####ca##aRU1#aTECHNOLOGY IMPROVEMENT OF GLAZED VEGETABLE JELLY MARMALADE WITH REDUCED CONTENT OF EASILY DIGESTIBLE CARBOHYDRATESeJournal article1#aKrasnoyarskcKrasnoyarsk State Agrarian Universityd2023##a10 с.##aJournal article2local##aПищевая промышленность в целом. Производство и консервирование пищевых продуктов. 664#1aRudenkogOksana S.#1aKondrat’evgNikolay B.#1aBegeulovgMarat Shagabanovich#1aOsipovgMaxim V.#1aBuravovagNina Aleksandrovna4#akgau.editorum.ru